Ansiktslyft med trådar Stockholm

Framtidens ansiktslyftning |

Ansiktslyft med trådar

TRÅDAR GÖR DIN HY SLÄTARE

Det har alltid funnits en stor marknad för skönhetsprodukter som har för avseende att strama upp huden i ansiktet och på sätt bibehålla ett ungt och slätt utseende. Dock finns det många som vill ha en mer långsiktig lösning. Är huden i ansiktet förslappad på grund av exempelvis ålder, kommer inte krämer som dessa nämnda ovan hjälpa särskilt mycket. Men för de som är väldigt måna om att se unga ut finns det hjälp att få genom ansiktslyftning.

Trådlyft är en ny fast välbeprövad metod som lyfter huden i ditt ansikte under en behandling som tar drygt 45 minuter och som endast kräver lokalbedövning. Kontakta oss redan idag för att boka in en tid eller för att få ta del av mer information om behandlingen.

 

Traditionella ansiktslyft en prövning

En total ansiktslyftning är ett ganska stort ingrepp och kan därför skrämma många. Ett sådant ingrepp innebär att hela ansiktet från hals till panna slätas ut genom att snitt läggs, överflödig hud tas bort, ansiktsmuskler stramas till och att huden därefter spänns ut och att snitten sys ihop. Just ett sådant totalt ansiktslyft är väldigt kostsamt och kräver en ganska lång rehabilitering efteråt.

Alternativa metoder

På senare tid har det dock utvecklats alternativa ansiktslyft som inte involverar skalpeller och stygn. Exempelvis finns det fillers som går bra att använda för att släta ut ytligare rynkor. De flesta har antagligen hört talas om botox. Det är ett ämne som med hjälp av en kanyl sprutas in i de problematiska områdena i ansiktet. Ämnet förlamar musklerna vilket i sin tur leder till att huden som ligger ovanpå slätas ut. Dock kräver sådana fillers att patienten kommer tillbaka och underhåller, då effekten går ur efter ett antal månader.

Trådlyft

Om man är ute efter ett hållbart resultat som inte går ur efter en tid, men samtidigt inte känner sig bekväm med att lägga sig under kniven finns det ett annat sätt att lyfta och släta ut huden i ansiktet. Det är att ta hjälp av något som kallas trådlyft. Denna metod har funnits på marknaden ett tag, men genomförs inte av alla kliniker i Stockholm. Dessutom är den inte ultimat för alla patienter.

Tekniken går ut på att ett antal trådar i ett material som inte löses upp och som är utsmyckade med små häftningshakar sätts in i hudvävnaden i ansiktet. Genom att hakarna fastnar i hudvävnaden går det att snabbt och okomplicerat lyfta huden i ansiktet. Eftersom det inte krävs några snitt utförs behandlingen under lokalbedövning.

Snabb återhämtning

Precis efter behandlingen finns en liten svullnad där trådarna förts in, men denna lägger sig hyfsat snabbt. Även blåmärken kan förekomma, men dessa är oftast ganska små och går därför bra att sminka över utan problem. Resultat av behandlingen kommer vara synliga direkt efter att trådarna förts in, men kommer öka successivt i ett halvår efteråt då trådarna sakta men säkert växer in i vävnaden.

Här använder vi modern teknik i kombination med beprövad erfarenhet!